Välkommen till DirectIn!

Här nedanför berättar jag lite om mig själv, min verksamhet samt om en av slutprodukterna.

Om mig

Jag heter Lars-Göran Carlsson och har under mer än 30 år arbetat med kräftor i egen kräftodling. Under samma tid har jag även utfört konsultuppdrag vid kräftodlingar samt vid anläggning av fisk- och kräftdammar. Jag är även verksam som föredragshållare vid sammanträffanden som berör kräftor.

Verksamheten

Verksamheten har för mig medfört ett behov av effektivare fångstredskap, som snabbt tar upp de kräftor som önskas. Tanken på en rund kräftbur fick jag då mina barn fiskade med gammaldags sänkhåvar och en träklyka. Själv använde jag avlånga burar med en ingång i varje ände.

Under en kväll fick de avsevärt fler kräftor än jag. Studier över hur kräftorna betedde sig då de kom fram till en bur visade att de ofta vände om när de inte fann ingången direkt. Speciellt gällde detta då kräftorna var ordentligt fullmatade och inte hade så stort näringsbehov. Därav har jag nu tagit min verksamhet till en högre nivå och börjat dela med mig utav min kunskap.

Slutprodukt

En effektiv bur bör vara rund och ha ingångar som kräftorna lätt finner. Detta är upprinnelsen till att vi har tagit fram denna kräftbur.

Här på hemsidan kan du smidigt och enkelt beställa både kräftbur och tillbehör.

Återförsäljare

Gnesta – Berras Jakt o Fiske – Ågatan 2

Kvänum – Kvänums Järn – Storgatan 12


Övrigt

Momsregnummer: SE556696226101

Bankgiro  5752-3185